Podhůří Železných hor

Gurmetský zážitek v Restauraci zámek Choltice

Kdo by nechtěl v předvánočním spěchu a stresu na chvilku zastavit a dopřát si trošku klidu a relaxace. Zastavit a zklidnit se můžete i u dobrého jídla u nás na zámku, protože jak je známo: "jsme to co jíme". U nás ochutnáte pokrmy připravené převážně ze surovin z regionu a zásadně bez chemických přísad a dochucovadel, vařené s láskou a respektem ke kuchařským technikám.
Tento víkend pro vás připravíme pokrmy z králíka pocházejícího z choltické farmy a z dančího masa z obory v Lukavici.
Můžete se těšit na králíka pečeného společně s vepřovým bůčkem, konfitované králičí stehno v husím sádle podávané s dýňovo-bramborovým pyré nebo na opravdovou delikatesu – králičí kotletky grilované ve vepřové košilce servírované na bramborách gratinovaných se zakysanou smetanou.

Z daňka pro vás připravíme poctivý guláš s karlovarským knedlíkem, kotletu do růžova grilovanou podávanou se šípkovou omáčkou a domácími mandlovými kroketami.
Steak z dančí kýty servírovaný s chutney z červené cibule a mačkanými bylinkovými bramborami jistě potěší jazýček každého milovníka zvěřiny.

A nejen to, vybrat si u nás můžete i ze stálého jídelního lístku, nebo z obědové nabídky, kterou pro vás připravujeme každý všední den od 11 do 14 hodin.
V naší restauraci se každý den do 17 hodin nekouří a její součástí je i nekuřácký salónek se zázemím pro vaše nejmenší.

Restaurace je otevřena dle zimní otevírací doby od středy do neděle vždy od 11 hodin.
O víkendech doporučujeme rezervaci.
DALŠÍ INFORMACE: MAS Železnohorský region
Zveřejněno 11.12.2014 v 11:14 hodin
člen
Železnohorského
regionu
logo: MAS Železnohorský region